Ugrás a fő tartalomra

Társírók kerestetnek!

Untitled

Aloha, kedves idetévedő!

Ha itt vagy, és ezt olvasod, akkor nyilván megfordul a fejedben, hogy mire is készülök. Nos elárulom neked. Nem is olyan régen elmeséltem, hogy az új történetemnek négy főszereplője lesz, és a minap ráeszméltem arra, hogy nekem bizony elég komoly fejtörést fog okozni négy/öt karakter megformázása, ezért a segítségeteket kérem. Nem nagy feladat és tényleg nagyon jó lenne, ha jelentkeznétek, mert fontos lenne.

   Tehát, három kiadó hely van, azt is megmondom, hogy hol ( Niall, Zayn és Liam rajongók előnyben ). Az első karakter, akinek " gazdát " keresek, az:

 Sierra - Ide erősen perverz fantáziával megáldott jelentkezőket várok, akik betöltötték legalább a 16-t. Nem másért, csak van néhány elképzelésem a szereplő viselkedésével, beszédével és az egész karakterével kapcsolatban. Az ő rossz hobbija, hogy minden éjszaka más férfit cipel az ágyába és gondolom kitaláltátok, nem sakkoznak a hálószobában. Az én ötletem az volt, vagyis jobban mondva az ördög jobb kezének, Rékának, hogy Niall legyen a párja, hisz az a srác annyira ártatlan és kedves, hogy megtaníthatná milyen is a szerelem. Igazi jellemfejlődés, nem kis türelmet igényel.

 Deborah - Tőle a szülei elvették a gyermekét, mikor 16 éves volt és a szerelmétől is elszakították. Azonban miután híres és gazdag lett elhatározta, hogy mindent visszaszerez, amit elvesztett. Az ő partnere Liam lenne, akit nagyon nagyon szeretek elképzelni, mint apukát, mert az én agyamban amolyan nagy maciként él, aki szeret mindent és mindenkit, tehát tökéletes lenne egy ilyen szerepre ( ő lesz a kicsi apukája). Ide nincs korra vonatkozó kikötésem, de továbbra is szeretnék minőségi írásokat olvasni, mert azért az sem mindegy.

 Susana - Ő Deborah húga, aki igazából csak később ép színre, viszont szeretném tudni, hogy lennének-e jelentkezők az ő karakterének a megformálására. Látszólag semmi gondja nincs, de belül ugyanolyan, mint a másik négy lány, azaz egy darabkát hordoz magában a múltjából, ami nem engedi tovább lépni. Nyílván kitaláltátok, hogy az ő párjának Zayn-t szántam, akivel az én elképzelésem szerint régi barátok és lassan egymásba szeretnek a történet előrehaladtával. (ez alkudható, nincsenek fix elképzeléseim ezzel a karakterrel kapcsolatban )

  Annyit még elárulok, hogy a történetben a srácok nem híresek és csak a cselekmény folyamán ismerik meg egymást és lesznek legjobb barátok, mivel az öt lány összehozza őket. Ez remélem senkinek nem jelent akadályt.

  Most pedig a feladatról: 

(3) Tumblr

tumblr_msrzy908Va1s71v0ao1_500.gif (500×259)

Alive | via Tumblr


- Írj egy 500-1.000 szavas novellát egy kép alapján, gondolom az nyilvánvaló, hogy attól függően melyik szereplőt szeretnéd a magadénak tudni.
-  Adj címet a novellának.
-  Küldd el az e-mail címemre : bloodorange07@yahoo.com
-  A mail tárgya legyen a karakter neve ( Sierra, Deborah, Susana )
-  Az e-mialnek tartalmaznia kell az író, azaz a Te nevedet, valamint az első karakter esetében az életkorodat is.
-  A munkád legyen igényes, nem összecsapott.

   Azt hiszem mindent leírtam. Jelentkezéseteket várom 2014 Április 7.-ig. Az eredményhirdetés a beküldött munkák számától függ, értesíteni pedig mindenkit személyesen fogok.
Már csak az maradt, hogy jó alkotást kívánjak és reméljem, hogy jelentkeztek páran, mert tényleg szeretnék veletek együtt dolgozni.
Várom az üzeneteiteket, és hamarosan végre odateszem magam és megírom azt a fránya részt
Addig is legyetek jók!
Puszi :*

Megjegyzések

  1. Szia, kedves Christina!
    Én szeretnék jelentkezni Sierra karakterének megformázására, de lenne egy kérdésem. A történetben szerepelne felnőtt tartalom? Gondolok itt egy-egy ágyjelent részelestezésére.
    xxMaya

    VálaszTörlés
  2. Szia, kedveském! :D
    Mivel az ő karaktere elég perverz, ezért igen.. lennének benne ágyjelenetek is, de az az írónő ízlésétől és tehetségétől is függ, hogy mennyi és milyen formában szerepelnének benne.
    Remélem tudtam segíteni, és várom az írásodat, ha úgy döntessz tényleg jelentkezel.
    xx

    VálaszTörlés

Megjegyzés küldése

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Fogd a kezem... Nézd, hogy remegek

Amelie  " Ha minden összesítek csak azt az egyet bánom, hogy gyenge voltam. Hagytam, hogy az emberek megbélyegezzenek, elkönyveljenek annak, ami nem is voltam. Bántottak és minden szavukkal eltiportak. A padlón voltam, de szerencsém volt Vele, aki felemelt és segített megmutatni a világnak, hogy félreismert, hogy igenis erős vagyok nem számít mit mondanak. Ezért hálás vagyok az életnek, hogy elém sodorta azon a napon, amikor már minden veszni látszott. " Sierra " Azt mondják a férfi mindenek felett áll, hogy ő az egyedfejlődés csúcsa. Ahhoz képest elég egy félmosoly és azonnal csaholó kiskutyákká változnak, akinek minden szerve megszűnik funkcionálni, egyedül a kis kukac a nadrágjában kezd ficánkolni. Sekélyesek és kiszámíthatóak, nekem pedig pont erre volt szükségem. Egyetlen dologra tartottam jónak őket, a szexre, egészen addig míg nem találkoztam vele. Ő megtanított arra, hogy nem mindegyik egyforma és ő a legkülönlegesebb. Vajon meg tudok maradni abba

Hetedik

Aloha, manókák! Meghoztam a novella utolsó részét, amit remélem mind kicsattanó örömmel fogadtok, ugyanis ez a cseresznye a sundae tetején, ugyanis kis cuki lett, bár ez szerintem már senkit nem lep meg. Az új blogomra tessenek bekukkantani, ugyanis fenn van az első rész, a linket pedig az oldalsávban megtaláljátok. Persze, semmi nem kötelező, de ezen a blogon most egy rövid ideig nem lesznek friss részek, legalábbis míg ki nem találom, hogy mit kezdjek az éppen a fejemben lévő ötletekkel. Akármilyen meglepő, van belőle egy pár. A mihamarabbi viszont látásig! Millió puszi! C. 07.   Majdnem egy fél év telt el, hogy utoljára beszéltem Louis-szal. Amikor a szerződésem felbontottam megkért, hogy ne menjek el, de akkor ez tűnt a helyes megoldásnak. Azóta felvettek könyvelőnek egy kisebb vállalathoz Londonban, így beköltöztem a fővárosba. A lakás egyelőre csak dobozokból és zsákokból áll, a bútorokon még rajta a szállításkor ráaggatott csomagolás, legalább is a legtöbbön.