Ugrás a fő tartalomra

Közérdekű közlemény!!

Kedves muffinocskáim!

A blogot, minden történetével együtt, szép lassan át fogom pakolászni Wattpadra, mivel az a platform sokkal inkább fekszik nekem, több különféle írásomat tudom publikálni, és szabadabban tehetem ezt, már amennyire én aktív vagyok.
Több fanfomban is elkezdtem munkálkodni, többek között Trónok Harca és K-pop, amihez konkrét hozzájárulásom még egy-egy novellában merül ki, de már azokat is olvashatjátok Wattpadon.
Ha van még olyan, akit érdekelnek az írásaim, és szívesen elolvasná, azt tárt karokkal várom.


Igen, jól látjátok, a saját nevem használom, kinőttem már az álnevekből, más cukiságokból. 
Mindenkinek kívánok szép nyarat, és remélem viszont láthatjuk egymást Wattpadon. 
Millió puszi!

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Első rész

Kedves, drágáim! Meghoztam az első részt, vagy tekintsétek bevezetésnek az egész történetbe. Nem az a lényeg. Előre bocsájtom, hogy nem sok vérontás és tömeggyilkosság van benne, inkább csak a történések szép lassú csordogálása. Remélem azért tetszeni fog nektek, mert én nagyon megszerettem. Millió ölelés! C.
1st
  Mikor felébredtem, tudtam, hogy bajban vagyok. A helység, ahol magamhoz tértem sötét volt és borzalmas szagot árasztott. Minden testrészem fájt, kezeim pedig valami hideghez voltak erősítve. Bal szememet nem tudtam kinyitni, számban pedig a vér már oly jól ismert, rezes ízét éreztem. Sikoltani akartam, de már megtanultam elég korán, hogy az semmi jóhoz nem vezet. 
  Egészen kicsi voltam, mikor arra ébredtem, hogy a házunk alagsorában egy férfi sikoltott, mint egy kislány. Anya azt mondta, hogy apa megint hazahozta a munkáját, de nem értettem. Akkor még azt hittem, hogy fogorvos és azért van olyan hangzavar odalenn, mert félnek a dokitól. De hát mit is foghat fel egy öt éves…

Helyzetjelentés

Aloha pumpkins!
Mint azt ti is láthatjátok új kinézet van a blogon, ahogy pedig Áfonyáspite kikövetkeztette, újabb őrültségen töröm a fejem, de én mikor nem? Már szerintem hozzászokhattatok. A történet Las Vegas alvilágának fényűzőbb felében játszódik, Liam Payne fanfiction, a szereplőket pedig a Phoenix címen megtaláljátok a menüben. Március elsején lesz fenn az első rész, addig legyetek türelemmel. A megértésért nagyon hálás vagyok.  A másik blogomon azért maradt el az új rész, mert a számítógépem szerelőnél van több, mint egy hete és a jedi erőim még nem elég élesek, hogy meg tudjam buherálni az erőt. Apropó, ti is olyan megszállottak lettetek az új Star Wars film iránt, mint én? Mert ha nem, az sem baj, csak jó, ha az ember nincs egyedül az őrületével...
Remélem hamarosan tudok saját számítógépről jelentkezni! A mihamarabbi találkozásig! Millió puszi, C.