Ugrás a fő tartalomra

Közérdekű közlemény!!

Kedves muffinocskáim!

A blogot, minden történetével együtt, szép lassan át fogom pakolászni Wattpadra, mivel az a platform sokkal inkább fekszik nekem, több különféle írásomat tudom publikálni, és szabadabban tehetem ezt, már amennyire én aktív vagyok.
Több fanfomban is elkezdtem munkálkodni, többek között Trónok Harca és K-pop, amihez konkrét hozzájárulásom még egy-egy novellában merül ki, de már azokat is olvashatjátok Wattpadon.
Ha van még olyan, akit érdekelnek az írásaim, és szívesen elolvasná, azt tárt karokkal várom.


Igen, jól látjátok, a saját nevem használom, kinőttem már az álnevekből, más cukiságokból. 
Mindenkinek kívánok szép nyarat, és remélem viszont láthatjuk egymást Wattpadon. 
Millió puszi!

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Első rész

Kedves, drágáim! Meghoztam az első részt, vagy tekintsétek bevezetésnek az egész történetbe. Nem az a lényeg. Előre bocsájtom, hogy nem sok vérontás és tömeggyilkosság van benne, inkább csak a történések szép lassú csordogálása. Remélem azért tetszeni fog nektek, mert én nagyon megszerettem. Millió ölelés! C.
1st
  Mikor felébredtem, tudtam, hogy bajban vagyok. A helység, ahol magamhoz tértem sötét volt és borzalmas szagot árasztott. Minden testrészem fájt, kezeim pedig valami hideghez voltak erősítve. Bal szememet nem tudtam kinyitni, számban pedig a vér már oly jól ismert, rezes ízét éreztem. Sikoltani akartam, de már megtanultam elég korán, hogy az semmi jóhoz nem vezet. 
  Egészen kicsi voltam, mikor arra ébredtem, hogy a házunk alagsorában egy férfi sikoltott, mint egy kislány. Anya azt mondta, hogy apa megint hazahozta a munkáját, de nem értettem. Akkor még azt hittem, hogy fogorvos és azért van olyan hangzavar odalenn, mert félnek a dokitól. De hát mit is foghat fel egy öt éves…

00

"Theres a world we've never seen Calling out for you and me"

Linda Storm

  A nővérem és én mindig is elválaszthatatlanok voltunk. Azon a nyáron sem volt ez másként, amikor minden elkezdődött. A szüleink azt szerették volna, ha nem egyedül költözöm el otthonról és nem egyedül vágok bele a nagybetű életbe. Szinte még gyerek voltam, alig érettségiztem le, az egyetem, ahová felvettek pedig New Yorkban volt, így oda kellett költöznöm. Természetesen nagyon izgultam, hisz ez volt az első alkalom, hogy elhagytam Washingtont, vagy akár az államhatárt, de bátran vágtam bele, míg nővérem konkrét idegbajt kapott, minden pillanatban, mivel neki nehezebb volt. A munkáját ott kellett hagynia, hogy velem tudjon jönni és a barátait is, meg Ashton-t, a pasiját, akivel még a nyár elején úgy beszélték meg, hogy a távkapcsolat működni fog, de rádöbbentek, hogy annyira mégsem lenne egyszerű, ezért egy héttel az indulás előtt szakítottak. Azt hittem Regie-t nem tudom megvigasztalni, de az öt ór…