Ugrás a fő tartalomra

Közérdekű közlemény!!

Kedves muffinocskáim!

A blogot, minden történetével együtt, szép lassan át fogom pakolászni Wattpadra, mivel az a platform sokkal inkább fekszik nekem, több különféle írásomat tudom publikálni, és szabadabban tehetem ezt, már amennyire én aktív vagyok.
Több fanfomban is elkezdtem munkálkodni, többek között Trónok Harca és K-pop, amihez konkrét hozzájárulásom még egy-egy novellában merül ki, de már azokat is olvashatjátok Wattpadon.
Ha van még olyan, akit érdekelnek az írásaim, és szívesen elolvasná, azt tárt karokkal várom.


Igen, jól látjátok, a saját nevem használom, kinőttem már az álnevekből, más cukiságokból. 
Mindenkinek kívánok szép nyarat, és remélem viszont láthatjuk egymást Wattpadon. 
Millió puszi!

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

09

Aloha!
Meghoztam az új részt, amit remélem mindenki szeretettel olvas majd. Szép lassan elkezdődnek a dolgok kavarodni, már ennek a észnek végén. Ezután pár epizódon keresztül depresszív hangulatúak lesznek, de utána tervezek egy kis boldogságot is belevinni.
Jövő héten szerdán és csütörtökön egy novella kerül fel a blogra, két részben, Louis születésnapja és Karácsony alkalmából.
Legyetek nagyon jók és jó olvasást!
Millió puszi!
C.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Anrie Thorn
  Nem igazán tudom lereagálni az apró gesztust, de titkon, legbelül jól esett. Biztosan az arcomra akarta adni, ezzel hűtöm le felborzolt idegeimet, remélve, hogy agyam beveszi saját mesémet és égő arccal visszafordulok a képernyő felé, ahol épp az a jelenet pereg le, amikor Niall gitározik a tűzkör közepén a négy másik srác pedig mellette énekel. Mind az öten fekete öltönyt viselnek és csodás kontrasztban vannak a lángokka…

Ötödik

Aloha! Meghoztam az új részt, remélem tetszeni fog nektek, ugyanis Louis végre megnyílik Keira előtt és a cukisághalomra egy adag komolyság is kerül. Azért majd ne kövezzetek meg.  Az új blogomra még mindig ér feliratkozni, ITT a link, a repertoár pedig tovább bővült egy rövidebb kedvcsinálóval is, remélem hatni fog rátok.  Millió puszi! C.

05.   Éjszaka háromszor ébredek fel a kicsihez, aki végül mellettem köt ki, ahol nyugodtabban alszik, szerencsére utána már nem ébred fel. Reggel nindzsa mozdulatokkal mászok ki mellőle, nehogy megébredjen, és osonok le, hogy reggelit készítsek. Meglepetésemre Lynda áll a pultnál, kávét iszik és most szexeltem szét a fejem ábrázata van. Csinos, selyem fehérneműt visel, ami meg sem közelíti az én elnyűtt pulcsimat és bő pizsamanadrágomat, amik távolról sem dögösek, sőt...azt mondhatnám, hogy jobban hasonlítok egy hajléktalanra. Hajam sem épp a legelőnyösebb, fejem búbján szétcsúszott kontyban, amit a kicsi miatt kötöttem fel éjszaka, nehogy fordulá…