Ugrás a fő tartalomra

Közérdekű közlemény!!

Kedves muffinocskáim!

A blogot, minden történetével együtt, szép lassan át fogom pakolászni Wattpadra, mivel az a platform sokkal inkább fekszik nekem, több különféle írásomat tudom publikálni, és szabadabban tehetem ezt, már amennyire én aktív vagyok.
Több fanfomban is elkezdtem munkálkodni, többek között Trónok Harca és K-pop, amihez konkrét hozzájárulásom még egy-egy novellában merül ki, de már azokat is olvashatjátok Wattpadon.
Ha van még olyan, akit érdekelnek az írásaim, és szívesen elolvasná, azt tárt karokkal várom.


Igen, jól látjátok, a saját nevem használom, kinőttem már az álnevekből, más cukiságokból. 
Mindenkinek kívánok szép nyarat, és remélem viszont láthatjuk egymást Wattpadon. 
Millió puszi!

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

09

Aloha!
Meghoztam az új részt, amit remélem mindenki szeretettel olvas majd. Szép lassan elkezdődnek a dolgok kavarodni, már ennek a észnek végén. Ezután pár epizódon keresztül depresszív hangulatúak lesznek, de utána tervezek egy kis boldogságot is belevinni.
Jövő héten szerdán és csütörtökön egy novella kerül fel a blogra, két részben, Louis születésnapja és Karácsony alkalmából.
Legyetek nagyon jók és jó olvasást!
Millió puszi!
C.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Anrie Thorn
  Nem igazán tudom lereagálni az apró gesztust, de titkon, legbelül jól esett. Biztosan az arcomra akarta adni, ezzel hűtöm le felborzolt idegeimet, remélve, hogy agyam beveszi saját mesémet és égő arccal visszafordulok a képernyő felé, ahol épp az a jelenet pereg le, amikor Niall gitározik a tűzkör közepén a négy másik srác pedig mellette énekel. Mind az öten fekete öltönyt viselnek és csodás kontrasztban vannak a lángokka…

Első rész

Kedves, drágáim! Meghoztam az első részt, vagy tekintsétek bevezetésnek az egész történetbe. Nem az a lényeg. Előre bocsájtom, hogy nem sok vérontás és tömeggyilkosság van benne, inkább csak a történések szép lassú csordogálása. Remélem azért tetszeni fog nektek, mert én nagyon megszerettem. Millió ölelés! C.
1st
  Mikor felébredtem, tudtam, hogy bajban vagyok. A helység, ahol magamhoz tértem sötét volt és borzalmas szagot árasztott. Minden testrészem fájt, kezeim pedig valami hideghez voltak erősítve. Bal szememet nem tudtam kinyitni, számban pedig a vér már oly jól ismert, rezes ízét éreztem. Sikoltani akartam, de már megtanultam elég korán, hogy az semmi jóhoz nem vezet. 
  Egészen kicsi voltam, mikor arra ébredtem, hogy a házunk alagsorában egy férfi sikoltott, mint egy kislány. Anya azt mondta, hogy apa megint hazahozta a munkáját, de nem értettem. Akkor még azt hittem, hogy fogorvos és azért van olyan hangzavar odalenn, mert félnek a dokitól. De hát mit is foghat fel egy öt éves…