Ugrás a fő tartalomra

Ezt már egy ideje tervezem...

   Először is, mindenkit üdvözlök, aki elolvassa ezt a bejegyzésemet, ami nem résszel, vagy magával a bloggal lesz kapcsolatos, viszont úgy érzem meg kell tennem, mert nagyon de nagyon ideges vagyok és ha ideges vagyok, akkor írásrohamom támad és ezért, most leírok mindent, ami a fejemben van, még akkor is, ha nagyjából semmi értelme nem lesz és sokan haragudni is fognak, mert nem értenek egyet.

   Tehát, a téma, amivel ez a bejegyzés fog foglalkozni az a drogbotrány lesz, ami Louis és Zayn körül gyűrűzik, jó néhány napja. Akinek még nem lenne nyilvánvaló, kiszivárogtatták azt a videót, amin Zayn épp rágyújt egy füves cigire, Louis pedig a rendőrségről és a dolgok illegalitásáról viccelődik, a biztonságiak pedig, akik a kocsiban ülnek semmit nem tesznek, sót, szerintem még jól is szórakoznak a két huszonéves énekes beszívott viselkedésén. Nagyjából ennyi lenne a lényeg, ami világméretű " katasztrófát " robbantott ki a rajongók és a média körében. Természetesen senki nem számított erre, de azért valljuk be, senkit nem nem lepett meg, hisz Louis már amúgy is olyan szinten van lefogyva, az arca pedig annyival idősebbnek tűnik, hogy simán rámondaná az ember, hogy rendszeresen nyúl tudatmódosító szerekhez, Zayn-ről pedig tudjuk, hogy cigizik, nem sokkolt annyira, hogy fű is került a kezei közé.

Resultados da Pesquisa de imagens do Google para http://pangeia.files.wordpress.com/2011/02/paul-mccartney-pot-high-cannabis-marijuana.jpg   Az én felfogásom szerint ezzel semmi probléma, amíg az ember nem úgy csinálja, hogy rajongók ezrei, valamint azok szülei - akik nem mellesleg a jegyeik árát kipengették, hogy a csemetéjük koncertre mehessen - láthassák és ezzel elszabadíthassák a harmadik világháborús állapotot az interneten, azon beül is a Twitteren. Ma, nagyjából egy órát nem voltam a gép előtt és arra jövök be, hogy a rajongók online szabadulnak meg a jegyeiktől, amikért gondolom hónapokon át nyüstölték anyucit és apucit. Megértem őket is, hisz borzasztóan csalódottak lehetnek, mert annyi más híresség után, most kedvenceik is fűhöz nyúltak. Én is az voltam, nagyjából negyed órán keresztül, de aztán eszembe jutottak a zene nagyjai, akik szintén nem vették meg ezeket az anyagokat. Nem fogok vaktában lövöldözni, örök kedvencemet, a Beatles-t fogom példának hozni, akik egy egész albumot LSD hatása alatt, vagy legalább nem józan állapotban alkottak, hisz hallgassuk csak meg a Lucy In The Sky With Diamonds című dalukat, aminek csupán a szövege sem a teljes józanságról árulkodik, az aláfestő zene pedig... hát az is érdekes. Arról pedig nem is beszélve, hogy a cím rövidítése is L.S.D....

   Nem is próbálták titkolni, hogy drogoznak, valamint, hogy isznak és füstölnek, mint egy gyárkémény, amit mindenki el is fogadott, mert talán az a század még nem volt ennyire begyöpösödött és síklátókörű, ahol mindenkit beskatulyáznak és egytől egyik beinkadrálódnak egy sémába, amit egész pályafutásuk alatt követniük kell. A mostani esetben egy olyan fiúbandáról beszélünk, akikről mindig azt mondták, hogy ők a hercegek a fehér lovon, aztán, amikor egy rossz lépést tesznek, mindenki nekik esik és az történik, mint Hannibállal a Zama-i csatában, ahol a saját emberei fordultak ellene és nem csak a frontvonalon kellett harcolnia, hanem a saját táborában is jelentős veszteségeket szenvedett. A srácok is egy ilyen helyzetbe kerültek, ahol nem csak a világsajtóval kell szélmalom harcot vívnia, hanem a rajongóik is hátba támadják őket, épp, amikor ennyire szükségük lenne a támogatásra. 

   Itt megjegyezném, hogy én sem értek egyet az efféle magatartással, viszont mindenkinek megvan a maga élete és a saját döntései, melyeket mind egymagának kell meghoznia, bárki befolyása vagy tanácsa nélkül, mivel mikor mindennek vége, akkor így is egyedül lesz az ember, mert senki nem lesz ott, hogy fogja a kezét egész végig és mindent egybevéve a tetteink határoznak meg minket, nem az, akiket ismerünk, vagy akik a családunkat alkotják, hanem az, ahogyan az életünket formáltuk. Ha pedig valaki úgy látja neki ez kell, akkor tegye csak. Persze, részükről borzasztó felelőtlen volt, nem is amit csináltak, hanem az, hogy levideózták, mivel ők egy egész generációnak a példaképei és valószínű minden kamasz directioner arról álmodozik éjt nappallá téve, hogy egy szép napon az egyik srác felsétál a verandájára és megkéri a kezét, vagy valami hasonló. És amikor kiderül, hogy nekik is van egy emberi, gyarló oldaluk, akkor egyszerűen elfordulnak tőlük, mert a fehér ló egyszer csak átváltozik egy egyszerű biciklivé, a csodaherceg pedig a szomszéd sráccá, aki füvet termeszt az ablakpárkányán, az anyja tudta nélkül. 

   A másik dolog, ami eszembe jutott és nem is kicsit bosszantott fel, azok a fanfiction-ok, mert ugyebár, minden második blog, amit megnyitnak és 1D-s, mivel foglalkozik? Á, megvan...Azzal, hogy az öt srácból minél nagyobb rossz fiút faragjon, nem sajnálva a képletből a drogokat, prostitúciót vagy az erőszakot sem. HA felmegyek egy oldalra és végiggörgetem, lassan mindenhol megtalálom, hogy Vigyázat, a blog +18-as jeleneteket is tartalmazhat, valamint obszcén beszédet és nem nyomdafestéket tűrő kifejezéseket. Aztán pedig, amikor a fikció valóság lesz, mindenki szart dobál a bandára, már elnézést a szóhasználatért, hogy milyen imázsrombolóak és, hogy felelőtlenek, meg, hogy ezzel pontot tettek a banda jövőjéről szóló könyv végére. Ez persze tartalmaz némi igazságot, mert biztos vagyok benne, hogy sem a készülő filmjük, sem az új gigaturnéjuk jövőre, nem lesz akkora siker és bevétel, mint amire számítottak, de felmerül bennem a kérdés, hogy egy rajongó nem azért rajongó, hogy a legnehezebb időkben ne a hátát fordítsa kedvencének, hanem teljes mellszélességgel kiálljon mellettük? 

   Természetesen, elfogult vagyok, hisz annak ellenére, hogy nem rég a kedvenceim és beismerem, hogy szeretném a jó és kedves oldalukat látni, mert annak idején, pontosabban 2014 Január 1.-én abba szerettem bele menthetetlenül, mégis látnom kell a sötét oldalát is bandának, ezzel pedig nem Darth Wader-re és a Halálcsillagra célzok, hanem arra, hogy a hírnév mindenkit megváltoztat, jó vagy rossz irányba, de abban biztos vagyok, hogy egyesek nagyon nehezen viselik nehezebben viselik, mint mások. Lehet, hogy Zayn és Louis csak lazulni akartak, vagy rendszeresen is használják, de azt mondom, hogy akár így legyen, akár nem, nem a mi dolguk eldönteni, hogy helyesen tették-e vagy sem. És itt borultam ki igazán. Ahogy valaki fogást talált rajtuk, elkezdődött az összes többi hibájuk felsorolása, ami szerintem nagyon igazságtalan. Valaki azt írta Twitteren, nyilván ti is láttátok, hogy tehetségtelenek és nem tesznek semmit, hogy az elismerés valóban az övék legyen, nem pedig azé a szorgos csapaté, akik a háttérben munkálkodnak. Az igazat megvallva, sok számot írtak ők is, sokat írtak nekik, viszont kétlem, hogy akárki úgy tudta volna elénekelni azokat, ahogyan ők tették. A szerencsének is köszönhetik, hogy ott tartanak, ahol most, de nagyrészt azoknak a rajongóknak, akik támogatták őket és rettenthetetlenül trendeltek Twitteren és sorban hozzák létre a fanprofilokat és különböző, a srácokkal foglalkozó csoportokat, ahol egybegyűjtötték a fanokat, hogy mind egy közösséget alkotva tudják támogatni idoljaikat.

   Ezzel pedig visszaértem ahhoz a részhez, amiről fentebb már beszéltem, az elforduláshoz. Nem is kicsit felháborító, hogy azok, akik a kezdetek óta nyomon követték a karrierjük alakulását és semmivel nem törődve, képesek voltak online végignézni egy koncertet, vagy azzal foglalkozni, hogy Vine-okat készítsenek a koncert helyszínén, amiket megoszthatnak egymás között, mint egy család, most tömegesen fordulnak el, egy olyan hiba miatt, amit sokan mások is elkövettek. Meg fogják fizetni ennek a bakinak az árát a srácok, de a rajongók dolga az, hogy átsegítsék őket a hullámvölgyön, nem pedig az, hogy Bad Direction néz alatt kampányoljanak ellenük.

  Oké, a vége kicsit haza beszélés volt, meg azt hiszem túlságosan beleéltem magam, de mindettől eltekintve röviden ez a véleményem, bár szétszórt és el lehet benne veszni picikét, végre kicsit megnyugodtam és újult erővel vághatok bele a cikkek olvasgatásába és az újabb idegsokkok kapásába, egy-egy baromság vagy hülye pletyka láttán. Ha egyetértesz velem, vagy éppen tökéletesen ellentétese gondolkozol, írd meg nyugodtan, ha a véleményed adekvált és nem káromkodással vagy szidalmakkal teli, akkor szívesen válaszolok is rá.

------------------------------------------------------------------------------------------------------------

  Ennyi lettem volna, a fejezettel majd igyekszem, addig is legyetek jók és nem kell feladni, mert a srácok túllendülnek ezen is, mint mindenen.
Szép szombat estét nektek!
Puszi :*

Megjegyzések

  1. Szia :)
    Teljesen egyet értek veled mindenben..Pár éve hatalmas rajongójuk voltam és bár már nem vagyok fan..(megvaltozott az ízlésem és ezzel én is) nem fordtottam hatat teljesen a fiúknak. Még mindig szeretem őket és ha füveznek is..kit érdekel? Mármint persze, ez egy rossz dolog meg minden, de szerintem meg lehet őket is érteni..Szerintem azon rajongók nagy része akik most elfordultak tőlük fűhez vagy bármi ilyesmihez nyúlna az ő helyzetukben..hiztos vagyok benne h titkon mindenki ki szeretne egyszer próbálni..csak van aki megteszi,mint a fiúk es van aki nem..de ettől függetlenül senkit sem kell elítélni miatta..nem tudom mennyire lett kusza az egész,de a lényeg, hogy én egyet értek..

    VálaszTörlés

Megjegyzés küldése

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Fogd a kezem... Nézd, hogy remegek

Amelie  " Ha minden összesítek csak azt az egyet bánom, hogy gyenge voltam. Hagytam, hogy az emberek megbélyegezzenek, elkönyveljenek annak, ami nem is voltam. Bántottak és minden szavukkal eltiportak. A padlón voltam, de szerencsém volt Vele, aki felemelt és segített megmutatni a világnak, hogy félreismert, hogy igenis erős vagyok nem számít mit mondanak. Ezért hálás vagyok az életnek, hogy elém sodorta azon a napon, amikor már minden veszni látszott. " Sierra " Azt mondják a férfi mindenek felett áll, hogy ő az egyedfejlődés csúcsa. Ahhoz képest elég egy félmosoly és azonnal csaholó kiskutyákká változnak, akinek minden szerve megszűnik funkcionálni, egyedül a kis kukac a nadrágjában kezd ficánkolni. Sekélyesek és kiszámíthatóak, nekem pedig pont erre volt szükségem. Egyetlen dologra tartottam jónak őket, a szexre, egészen addig míg nem találkoztam vele. Ő megtanított arra, hogy nem mindegyik egyforma és ő a legkülönlegesebb. Vajon meg tudok maradni abba

Társírók kerestetnek!

Aloha, kedves idetévedő! Ha itt vagy, és ezt olvasod, akkor nyilván megfordul a fejedben, hogy mire is készülök. Nos elárulom neked. Nem is olyan régen elmeséltem, hogy az új történetemnek négy főszereplője lesz, és a minap ráeszméltem arra, hogy nekem bizony elég komoly fejtörést fog okozni négy/öt karakter megformázása, ezért a segítségeteket kérem. Nem nagy feladat és tényleg nagyon jó lenne, ha jelentkeznétek, mert fontos lenne.    Tehát, három kiadó hely van, azt is megmondom, hogy hol ( Niall, Zayn és Liam rajongók előnyben ). Az első karakter, akinek " gazdát  " keresek, az:   Sierra  - Ide erősen perverz fantáziával megáldott jelentkezőket várok, akik betöltötték legalább a 16-t. Nem másért, csak van néhány elképzelésem a szereplő viselkedésével, beszédével és az egész karakterével kapcsolatban. Az ő rossz hobbija, hogy minden éjszaka más férfit cipel az ágyába és gondolom kitaláltátok, nem sakkoznak a hálószobában. Az én ötletem az volt, vagyis jobb

Ötödik rész

Aloha! Megjöttem a résszel, ami ma elég korán érkezik, ugyanis ma korán keltem. A következő rész természetesen még nincs kész, de mit is várunk tőlem? Viszont, itt az idő egy kis zárójelet nyitnom, ugyanis kétségbeejtő, ami itt folyik. Ismertek, tudjátok, hogy nem szoktam a kommentekért nyávogni, mert az nem az én stílusom, de amikor részről részre egy sem érkezik, az elgondolkodtat.... Tényleg ennyire rossz az írásom? Vagy valamit rosszul csinálok? Nekem is át kellene állnom arra a logikára, hogy nincs friss rész, míg nem jön össze N számú hozzászólás? Oké, az nem én vagyok, de néha, csak szökő évente egyszer-kétszer, jól esne pár sor. Oké, abbahagytam, mert ezt még leírni is fura. Vissza a kellemesebb dolgokra. Gondolkodom egy egészen új történeten, aminek Liam lenne a férfi főszereplője, mivel valljuk be....Deeeyuuum, nagyon jól néz ki a mi kis cukorfalatunk. Szóval, csak ennyit akartam, legyen további szép napotok! Millió ölelés, C. 05.   Az esküvő hamarabb eljöt